REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 grietinės ((20 proc. riebumo arba riebesnė) )
  • 1 kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 12 valgomųjų šaukštų miltai
  • 1 pakelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 100 grietinės ((20 proc. riebumo arba riebesnė) )
  • 1 kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 12 valgomųjų šaukštų miltai
  • 1 pakelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į miltus įmušti kiaušinį, suberti cukrų ir kepimo miltelius bei sudėti grietinę. Išmaišyti iki vientisos masės. Tada tešlą minkyti ir kočioti tol, kol ji nebelips prie rankų.
  2. Tada tešlą padalinti į tris dalis. Visas dalis paversti maždaug 0,5 cm storio lapais. Jeigu yra trikampiukų formelės, jų prisireiks, o jeigu nėra , trikamJpiukus galima pasidaryti kitais būdais.
  3. Tešlos lapus supjaustyti juostelėmis. Jų plotis turi būti toks, kokio pločio bus trikampiukai. Tada juosteles supjaustyti į kelias dalis – tai bus trikampiuko aukštis. Šių stačiakampiuku viršutinius kampelius nupjauti – ir gausis trikampiukai.
  4. Juos sudėti ant kepimo popieriaus. Kepti apie 20 min. iki 170°C temp. įkaitintoje orkaitėje. Arba kol gražiai apskrus.

    Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų