REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 20 gramų imbierų (maltas)
  • 2 valgomieji šaukštai kalendrų (malta)
  • 450 gramų kiaulienos (filė)
  • 150 gramų jogurto
  • 2 valgomieji šaukštai prieskonių (indiški)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jogurtą išmaišyti su smulkintu česnaku, maltu imbieru, kalendra, prieskoniais.
    Kiaulienos filė įdėti į nemetalinį dubenį, užpilti jogurtu, 1 valandą pamarinuoti.
    Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių, į kepimo popieriumi išklotą skardą įdėti kiaulieną, kepti 25-30 minučių.
    Išėmus 5 minutes paaušinti, supjaustyti griežinėliais.
    Patiekiama su ryžiais, daržovių salotomis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų