Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus (cukranendrių)
- 4 česnakų
- 10 gramų kalendrų
- 2 vienetai svogūnų
- 12 vienetų kiaušinių
- 80 mililitrų sojos padažo
- 500 litrų aliejaus
- 2 vienetai čili pipirų (pipirai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus supjaustyti plonais žiedais.
Susmulkinti česnakus.
Čili pipirus perpjauti per pusę, išimti sėklas, supjaustyti pusžiedžiais.
Į keptuvę arba fritiūrinę supilti aliejų 5 cm aukščio ir įkaitinti.
Įmesti į fritiūrinę svogūnus, česnakus, pipirus ir pakepinti 3-4 min.
Tada ištraukti daržoves ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Kiaušinius išvirti, nulupti ir sumesti į tą patį aliejų, pakepti 3-4 min, nusausinti.
Sumaišyti sojos padažą su cukrumi ir maišyti, kol cukrus ištirps.
Kalendros lapelius sumaišyti su svogūnais.
Kiaušinius supjaustyti į 4 dalis ir sudėti į lėkštę.
Ant viršaus sudėti svogūnus, užpilti padažą.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus (cukranendrių)
- 4 česnakų
- 10 gramų kalendrų
- 2 vienetai svogūnų
- 12 vienetų kiaušinių
- 80 mililitrų sojos padažo
- 500 litrų aliejaus
- 2 vienetai čili pipirų (pipirai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus supjaustyti plonais žiedais.
Susmulkinti česnakus.
Čili pipirus perpjauti per pusę, išimti sėklas, supjaustyti pusžiedžiais.
Į keptuvę arba fritiūrinę supilti aliejų 5 cm aukščio ir įkaitinti.
Įmesti į fritiūrinę svogūnus, česnakus, pipirus ir pakepinti 3-4 min.
Tada ištraukti daržoves ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Kiaušinius išvirti, nulupti ir sumesti į tą patį aliejų, pakepti 3-4 min, nusausinti.
Sumaišyti sojos padažą su cukrumi ir maišyti, kol cukrus ištirps.
Kalendros lapelius sumaišyti su svogūnais.
Kiaušinius supjaustyti į 4 dalis ir sudėti į lėkštę.
Ant viršaus sudėti svogūnus, užpilti padažą.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą