Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų alyvuogių
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 0.5 arbatinio šaukštelio kalendrų
- 250 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 400 mililitrų sultinio (žuvies)
- 1 vienetas čili pipirų (ankštis)
- 1 valgomasis šaukštas kokosų (drožlės)
- 2 valgomieji šaukštai kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnaką sukapoti, užpilti aliejumi, sudėti krevetes ir troškinti ant silpnos ugnies 10 min.
Tada sudėti pasmulkintas alyvuoges, patroškinti.
Supilti sultinį, sudėti prieskonius, citrinos sultis ir kokosą.
Čili pipirą susmulkinti ir sudėti į puodą, uždengti ir virti apie 20 min.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų alyvuogių
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 0.5 arbatinio šaukštelio kalendrų
- 250 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 400 mililitrų sultinio (žuvies)
- 1 vienetas čili pipirų (ankštis)
- 1 valgomasis šaukštas kokosų (drožlės)
- 2 valgomieji šaukštai kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnaką sukapoti, užpilti aliejumi, sudėti krevetes ir troškinti ant silpnos ugnies 10 min.
Tada sudėti pasmulkintas alyvuoges, patroškinti.
Supilti sultinį, sudėti prieskonius, citrinos sultis ir kokosą.
Čili pipirą susmulkinti ir sudėti į puodą, uždengti ir virti apie 20 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą