REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai bazilikų (šviežias, smulkintas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 150 gramų lašišų (rūkyta)
  • 700 gramų lašišų (šviežia, filė)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 1 sauja makaronų
  • 20 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje su šiek tiek alyvuogių aliejaus (kad makaronai nesuliptų).
    Šviežią lašišą įtriname druska bei pipirais ir dedame į alyvuogių aliejumi pateptą kepimo indą.
    Rūkytą lašišą smulkiai supjaustome ir sumaišome su grietinėle, smulkintais bazilikais, šviežiai išspaustomis laimo sultis ir tarkuota laimo žievele.
    Pasigamintu mišiniu aptepame šviežią lašišos filė.
    Lašišą kepame apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Patiekiame šiltą su išvirtais makaronais.
    Skanaus!

Autorius: Ingrida

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai bazilikų (šviežias, smulkintas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 150 gramų lašišų (rūkyta)
  • 700 gramų lašišų (šviežia, filė)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 1 sauja makaronų
  • 20 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje su šiek tiek alyvuogių aliejaus (kad makaronai nesuliptų).
    Šviežią lašišą įtriname druska bei pipirais ir dedame į alyvuogių aliejumi pateptą kepimo indą.
    Rūkytą lašišą smulkiai supjaustome ir sumaišome su grietinėle, smulkintais bazilikais, šviežiai išspaustomis laimo sultis ir tarkuota laimo žievele.
    Pasigamintu mišiniu aptepame šviežią lašišos filė.
    Lašišą kepame apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Patiekiame šiltą su išvirtais makaronais.
    Skanaus!

Autorius: Ingrida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų