REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas acto
- 3 valgomieji šaukštai vandens
- šiek tiek druskos
- 60 gramų sviesto
- 500 gramų burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius nuplauti, nulupti ir sutarkuoti. Sviestą ištirpinti, sudėti burokėlius, užpilti vandenį, actą ir troškinti vis pamaišant kol suminkštės (apie 10-15 min). Paskaninti druska ir juodaisiais pipirais.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas acto
- 3 valgomieji šaukštai vandens
- šiek tiek druskos
- 60 gramų sviesto
- 500 gramų burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius nuplauti, nulupti ir sutarkuoti. Sviestą ištirpinti, sudėti burokėlius, užpilti vandenį, actą ir troškinti vis pamaišant kol suminkštės (apie 10-15 min). Paskaninti druska ir juodaisiais pipirais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą