• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas acto
  • 3 valgomieji šaukštai vandens
  • šiek tiek druskos
  • 60 gramų sviesto
  • 500 gramų burokėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius nuplauti, nulupti ir sutarkuoti. Sviestą ištirpinti, sudėti burokėlius, užpilti vandenį, actą ir troškinti vis pamaišant kol suminkštės (apie 10-15 min). Paskaninti druska ir juodaisiais pipirais.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas acto
  • 3 valgomieji šaukštai vandens
  • šiek tiek druskos
  • 60 gramų sviesto
  • 500 gramų burokėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius nuplauti, nulupti ir sutarkuoti. Sviestą ištirpinti, sudėti burokėlius, užpilti vandenį, actą ir troškinti vis pamaišant kol suminkštės (apie 10-15 min). Paskaninti druska ir juodaisiais pipirais.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų