Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 4/5 stiklinės cukraus pudros
- 100 gramų cukraus (rudasis)
- 100 gramų spanguolių (džiovintos)
- 100 gramų kvietinių miltų
- 4 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (šviežiai spaustos)
- 100 gramų grietinėlės
- 6 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 80 gramų avižinių dribsnių
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišome visus sausus ingredientus (išskyrus vanilinį cukrų).
Tuomet į tą patį dubenį sudedame ištirpintą sviestą ir apelsinų sultis.
Viską gerai išmaišome ir gautą masę sudedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
Kepame apie 40 min. 160 laipsnių temperatūroje.
Iškepusį pyragą pašlakstome su cukraus pudra išplakta grietinėle.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 4/5 stiklinės cukraus pudros
- 100 gramų cukraus (rudasis)
- 100 gramų spanguolių (džiovintos)
- 100 gramų kvietinių miltų
- 4 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (šviežiai spaustos)
- 100 gramų grietinėlės
- 6 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 80 gramų avižinių dribsnių
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišome visus sausus ingredientus (išskyrus vanilinį cukrų).
Tuomet į tą patį dubenį sudedame ištirpintą sviestą ir apelsinų sultis.
Viską gerai išmaišome ir gautą masę sudedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
Kepame apie 40 min. 160 laipsnių temperatūroje.
Iškepusį pyragą pašlakstome su cukraus pudra išplakta grietinėle.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą