• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 4/5 stiklinės cukraus pudros
  • 100 gramų cukraus (rudasis)
  • 100 gramų spanguolių (džiovintos)
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (šviežiai spaustos)
  • 100 gramų grietinėlės
  • 6 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 80 gramų avižinių dribsnių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome visus sausus ingredientus (išskyrus vanilinį cukrų).
    Tuomet į tą patį dubenį sudedame ištirpintą sviestą ir apelsinų sultis.
    Viską gerai išmaišome ir gautą masę sudedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
    Kepame apie 40 min. 160 laipsnių temperatūroje.
    Iškepusį pyragą pašlakstome su cukraus pudra išplakta grietinėle.
    Skanaus.

Autorius: Aistė

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 4/5 stiklinės cukraus pudros
  • 100 gramų cukraus (rudasis)
  • 100 gramų spanguolių (džiovintos)
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (šviežiai spaustos)
  • 100 gramų grietinėlės
  • 6 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 80 gramų avižinių dribsnių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome visus sausus ingredientus (išskyrus vanilinį cukrų).
    Tuomet į tą patį dubenį sudedame ištirpintą sviestą ir apelsinų sultis.
    Viską gerai išmaišome ir gautą masę sudedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
    Kepame apie 40 min. 160 laipsnių temperatūroje.
    Iškepusį pyragą pašlakstome su cukraus pudra išplakta grietinėle.
    Skanaus.

Autorius: Aistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų