Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai medaus
- 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai razinų
- 5 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitintame aliejuje pakepinti avižinius dribsnius ir saulėgrąžas, kol gražiai apskrus. Maišant supilti razinas, sudėti medų. Kaitinti tol, kol medus tolygiai pasiskirstys ir beveik užvirs. Sudėti į formą maždaug 1-2 cm storio sluoksniu, prispausti ir kelias valandas laikyti šaldytuve, kol sukietės. Po to supjaustyti kvadratėliais arba kita jūsų norima forma.
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai medaus
- 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai razinų
- 5 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitintame aliejuje pakepinti avižinius dribsnius ir saulėgrąžas, kol gražiai apskrus. Maišant supilti razinas, sudėti medų. Kaitinti tol, kol medus tolygiai pasiskirstys ir beveik užvirs. Sudėti į formą maždaug 1-2 cm storio sluoksniu, prispausti ir kelias valandas laikyti šaldytuve, kol sukietės. Po to supjaustyti kvadratėliais arba kita jūsų norima forma.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą