Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 8 valgomieji šaukštai avižų (kruopos)
- 4 česnakų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek aliejaus
- 0.5 litro sultinio (vištienos)
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į verdantį vištienos sultinį dedam avižinių kruopų. Verdame 10 min. ant silpnos ugnies. Po to pagardiname prieskoniais, petražolėmis, krapais ir smulkiai pjaustytu česnaku. Prieš patiekdami, apšlakstome šaltai spaustu aliejumi.
INGREDIENTAI:
- 8 valgomieji šaukštai avižų (kruopos)
- 4 česnakų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek aliejaus
- 0.5 litro sultinio (vištienos)
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į verdantį vištienos sultinį dedam avižinių kruopų. Verdame 10 min. ant silpnos ugnies. Po to pagardiname prieskoniais, petražolėmis, krapais ir smulkiai pjaustytu česnaku. Prieš patiekdami, apšlakstome šaltai spaustu aliejumi.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą