REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 8 valgomieji šaukštai avižų (kruopos)
  • 4 česnakų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek aliejaus
  • 0.5 litro sultinio (vištienos)
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį vištienos sultinį dedam avižinių kruopų. Verdame 10 min. ant silpnos ugnies. Po to pagardiname prieskoniais, petražolėmis, krapais ir smulkiai pjaustytu česnaku. Prieš patiekdami, apšlakstome šaltai spaustu aliejumi.

Autorius: Rimantas

INGREDIENTAI:

  • 8 valgomieji šaukštai avižų (kruopos)
  • 4 česnakų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek aliejaus
  • 0.5 litro sultinio (vištienos)
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį vištienos sultinį dedam avižinių kruopų. Verdame 10 min. ant silpnos ugnies. Po to pagardiname prieskoniais, petražolėmis, krapais ir smulkiai pjaustytu česnaku. Prieš patiekdami, apšlakstome šaltai spaustu aliejumi.

Autorius: Rimantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų