Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 valgomieji šaukštai cukraus
- 240 gramų svarainių
- 5 valgomieji šaukštai baltojo vyno (vynuogių)
- 3 stiklinės vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svarainius supjaustyti skiltelėmis, pašalinti sėklytes, sudėti į indą ir užlieti vandeniu, kad apsemtų vaisius, ir pavirti.
Truputėlį pavirus, suberti cukrų ir virti ant silpnos ugnies, kol svarainiai suminkštės.
Į kompotą įberti šiek tiek citrinos žievelės, supilti vyną.
INGREDIENTAI:
- 5 valgomieji šaukštai cukraus
- 240 gramų svarainių
- 5 valgomieji šaukštai baltojo vyno (vynuogių)
- 3 stiklinės vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svarainius supjaustyti skiltelėmis, pašalinti sėklytes, sudėti į indą ir užlieti vandeniu, kad apsemtų vaisius, ir pavirti.
Truputėlį pavirus, suberti cukrų ir virti ant silpnos ugnies, kol svarainiai suminkštės.
Į kompotą įberti šiek tiek citrinos žievelės, supilti vyną.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą