Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto mangų
- šiek tiek petražolių
- 100 gramų ryžių (virti)
- 30 gramų krabų lazdelių
- šiek tiek prieskonių
- 1 vienetas jūros dumblių lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti krabų lazdeles ir mango juostelėmis.
Ant stalo ištiesti specialų bambukinį padėklą suši sukimui, ant jo uždėti celofaninę plėvelę ar popierių kepimui.
Vientisu sluoksniu ant lapo iššlyginti virtus ryžius ir uždengti jūros dumblių lapu.
Ant vieno lapo krašto uždėti mango bei krabų lazdelių ir apibarstyti petražolėmis.
Bambukinio padėklo pagalba susukti viską ritiniu.
Nuimti celofaninę plėvelę.
Suši apvolioti prieskoniuose ir supjaustyti 3 cm pločio griežinėliais.
Suši valgomas su sojos padažu (į jį pamirkant) ir vasabi japoniškais krienais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto mangų
- šiek tiek petražolių
- 100 gramų ryžių (virti)
- 30 gramų krabų lazdelių
- šiek tiek prieskonių
- 1 vienetas jūros dumblių lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti krabų lazdeles ir mango juostelėmis.
Ant stalo ištiesti specialų bambukinį padėklą suši sukimui, ant jo uždėti celofaninę plėvelę ar popierių kepimui.
Vientisu sluoksniu ant lapo iššlyginti virtus ryžius ir uždengti jūros dumblių lapu.
Ant vieno lapo krašto uždėti mango bei krabų lazdelių ir apibarstyti petražolėmis.
Bambukinio padėklo pagalba susukti viską ritiniu.
Nuimti celofaninę plėvelę.
Suši apvolioti prieskoniuose ir supjaustyti 3 cm pločio griežinėliais.
Suši valgomas su sojos padažu (į jį pamirkant) ir vasabi japoniškais krienais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą