REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 125 gramai sviesto (tirpintas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 200 mililitrų majonezo
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 6 vienetai svogūnų
  • 300 gramų sūris (fermentinis)
  • šiek tiek sezamo sėklų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 125 gramai sviesto (tirpintas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 200 mililitrų majonezo
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 6 vienetai svogūnų
  • 300 gramų sūris (fermentinis)
  • šiek tiek sezamo sėklų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą sumaišykite su majonezu ir kepimo milteliais, po truputį suberkite miltus ir minkykite, kad išeitų vidutinio kietumo tešla. Ją klokite į riebalais išteptą kepimo formą, pirštais suspauskite kraštus.
  2. Svogūnus susmulkinkite, troškinkite su aliejumi, kol nuskaidrės, pagardinkite druska, pipirais ir ataušinkite. Sūrį sutarkuokite rupia tarka ir sumaišykite su svogūnais.
  3. Įdarą krėskite ant tešlos, pabarstykite szamų sėklomis ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite 15 minučių.

Autorius: Vita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų