Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 400 gramų lašišų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių (Žuvies)
- 2 vienetai mocarelos sūrio (rutuliukai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašišą nuskutam, išdarinėjam ir nuplaunam. Supjaustom stambokais gabalais (maždaug kaip nuotraukoj). Apibarstome druska ir prieskoniais ir paliekame pasimarinuti 30 min. Į įkaitintą keptuvę pilame aliejų, dedame miltuose apvoliotus lašišos gabaliukus ir apkepame iš abiejų pusių. Supilame grietinėlę ir patušinam apie 2 min. Lašišą sudedam į kepimo indą, uždedam riekėm pjaustytą mocarelą ir dedame į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę kol apsilydys mocarela. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 400 gramų lašišų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių (Žuvies)
- 2 vienetai mocarelos sūrio (rutuliukai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašišą nuskutam, išdarinėjam ir nuplaunam. Supjaustom stambokais gabalais (maždaug kaip nuotraukoj). Apibarstome druska ir prieskoniais ir paliekame pasimarinuti 30 min. Į įkaitintą keptuvę pilame aliejų, dedame miltuose apvoliotus lašišos gabaliukus ir apkepame iš abiejų pusių. Supilame grietinėlę ir patušinam apie 2 min. Lašišą sudedam į kepimo indą, uždedam riekėm pjaustytą mocarelą ir dedame į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę kol apsilydys mocarela. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą