REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai čiobrelių (džiovinti, malti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 2 vienetai paprikų (raudona)
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų jautienos (nugarinė)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 stiklinė sultinio (jautienos)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai raudonųjų pipirų (grūsti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitiname puode aliejų ir apie 10-15 min. pakepiname jame nedideliais griežinėliais supjaustytą jautienos nugarinę.
    Tuomet sudedame į puodą susmulkintus svogūnus, paprikas (be sėklų), pabarstome druska bei juodaisiais pipirais ir maišant pakepiname keletą min.
    Tuomet sudedame nuskustas ir storomis riekelėmis supjaustytas bulves, grūstus raudonuosius pipirus, čiobrelius, lauro lapus, užpilame sultiniu, užverdame ir sumažinus ugnį bei uždengus troškiname apie 40-50 min. (būtinai pažiūrėkite, kad būtų išvirusios bulvės).
    Išsitroškinus sudėkite į lėkštes, apibarstykite petražolėmis ir patiekite.
    Skanaus.
    Patarimas: papildomai baigiant viską troškinti galima ant troškinio užmušti kiaušinių ir uždengus pakaitinti, kol kiaušinių baltymai gražiai išverda.

Autorius: Valerija

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai čiobrelių (džiovinti, malti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 2 vienetai paprikų (raudona)
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų jautienos (nugarinė)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 stiklinė sultinio (jautienos)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai raudonųjų pipirų (grūsti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitiname puode aliejų ir apie 10-15 min. pakepiname jame nedideliais griežinėliais supjaustytą jautienos nugarinę.
    Tuomet sudedame į puodą susmulkintus svogūnus, paprikas (be sėklų), pabarstome druska bei juodaisiais pipirais ir maišant pakepiname keletą min.
    Tuomet sudedame nuskustas ir storomis riekelėmis supjaustytas bulves, grūstus raudonuosius pipirus, čiobrelius, lauro lapus, užpilame sultiniu, užverdame ir sumažinus ugnį bei uždengus troškiname apie 40-50 min. (būtinai pažiūrėkite, kad būtų išvirusios bulvės).
    Išsitroškinus sudėkite į lėkštes, apibarstykite petražolėmis ir patiekite.
    Skanaus.
    Patarimas: papildomai baigiant viską troškinti galima ant troškinio užmušti kiaušinių ir uždengus pakaitinti, kol kiaušinių baltymai gražiai išverda.

Autorius: Valerija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų