Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 10 vienetų bulvių
- 2 česnakų
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 2 vienetai dešrelių
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves stambiai sutarkuokite, sutarkuokite česnaką, į gauta masę imušti kiaušinius, įberti miltus ir pagal skonį prieskonius, viską gerai išmaišykite. Į formelę įpilkite nedaug aliejaus, dėkite sluoksnį bulvių masės, tada sluoksnį susmulkintų dešrelių ir ant viršaus dar sluoksnį bulvių masės. Apdenkite folja, įdėkite į įkaitintą orkaitę. Kepti 30-40 minučių, prieš pabaigą folją nuimkite, kad paviršius apskrustų.
Padažui galima paimprovizuot su grietine, sviestu, pievagrybiais, svogūnais, lašinukais ir miltais. skanaus:)
INGREDIENTAI:
- 10 vienetų bulvių
- 2 česnakų
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 2 vienetai dešrelių
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves stambiai sutarkuokite, sutarkuokite česnaką, į gauta masę imušti kiaušinius, įberti miltus ir pagal skonį prieskonius, viską gerai išmaišykite. Į formelę įpilkite nedaug aliejaus, dėkite sluoksnį bulvių masės, tada sluoksnį susmulkintų dešrelių ir ant viršaus dar sluoksnį bulvių masės. Apdenkite folja, įdėkite į įkaitintą orkaitę. Kepti 30-40 minučių, prieš pabaigą folją nuimkite, kad paviršius apskrustų.
Padažui galima paimprovizuot su grietine, sviestu, pievagrybiais, svogūnais, lašinukais ir miltais. skanaus:)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą