• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek burokėlių (raudoinieji (lapeliai))
  • šiek tiek rūgštynių (šviežios)
  • šiek tiek mesos (Kiauliena ar vištiena)
  • šiek tiek grietinės
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek prieskonių ( sriubai)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek burokėlių (raudoinieji (lapeliai))
  • šiek tiek rūgštynių (šviežios)
  • šiek tiek mesos (Kiauliena ar vištiena)
  • šiek tiek grietinės
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek prieskonių ( sriubai)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą (kokia mėgstama kiauliena,vištiena ar kt.) numirkyti, pavirti iki minkštumo.Dėti mėgiamus prieskonius,druskos,pipirų. Atskirai išvirti kiaušinius.
  2. Raudonųjų burokėlių lapus ir rugštynes švariai nuplauti, pjaustyti smulkiai( kaip sriubai),burokėlius lapelius trumpai nuplikyti karštu vandeniu,ir berti į puodą su verdančia mėsa.Čia tinka ir mangoldų(burokėliai be šakniastiebių) lapai.Viską pavirti.Baigus virti,įpjaustyti virtus kiaušinius. Pasiskaninti grietine,valgyti su karštomis šviežiomis bulvytėmis.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų