REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų tešlos (MANTINGA šaldyta, mielinė)
  • 200 gramų aguonų
  • 100 gramų cukraus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų tešlos (MANTINGA šaldyta, mielinė)
  • 200 gramų aguonų
  • 100 gramų cukraus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 15

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atšildyti Mantingos mielinę tešlą.
  2. Įdarui aguonas išmirkti, sumalti ir sumaišyti su cukrumi.
  3. Tepti aguonų įdarą ant sluoksniuotos tešlos, susukti ritinėlį ir supjaustyti apie 1 cm storio riekelėmis.
  4. Kepti iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų