Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 2 vienetai svogūnų
- 300 gramų dešros (ar dešrelės)
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių
- 500 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šparagines pupeles (su ankštimis) pavirti pasūdytame vandenyje, kol pasidarys minkštesnės, ir išvirti kubeliais supjaustytas bulves.
Šparagines pupeles susmulkinti (perpjauti į 2-3 dalis).
Keptuvėje ant sviesto pakepinti susmulkintą svogūną bei sutarkuotą morką ir supjaustytas dešreles.
Į keptuvę sudėti šparagines pupeles bei bulves ir patroškinti apie 5 min.
Tada dėti grietinę, jei reikia, paprieskoniuoti mėgstamais prieskoniais. Išmaišyti ir dar patroškinti kelias min.
Skaniai skanaus!
INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 2 vienetai svogūnų
- 300 gramų dešros (ar dešrelės)
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių
- 500 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šparagines pupeles (su ankštimis) pavirti pasūdytame vandenyje, kol pasidarys minkštesnės, ir išvirti kubeliais supjaustytas bulves.
Šparagines pupeles susmulkinti (perpjauti į 2-3 dalis).
Keptuvėje ant sviesto pakepinti susmulkintą svogūną bei sutarkuotą morką ir supjaustytas dešreles.
Į keptuvę sudėti šparagines pupeles bei bulves ir patroškinti apie 5 min.
Tada dėti grietinę, jei reikia, paprieskoniuoti mėgstamais prieskoniais. Išmaišyti ir dar patroškinti kelias min.
Skaniai skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą