• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 100 gramų kiaulės lašinių
  • šiek tiek druskos
  • 75 gramai aliejaus
  • 700 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aliejuje apkepame supjaustytus svogūnus, česnakus, lašinukus. Sudedame atvėsusias šaldytas šparagines pupeles. Kepame kol apkeps. Pabaigoje apibarstome druska, pipirais. Labai skanu prie bokalo alaus.

Autorius: Rimantas

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 100 gramų kiaulės lašinių
  • šiek tiek druskos
  • 75 gramai aliejaus
  • 700 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aliejuje apkepame supjaustytus svogūnus, česnakus, lašinukus. Sudedame atvėsusias šaldytas šparagines pupeles. Kepame kol apkeps. Pabaigoje apibarstome druska, pipirais. Labai skanu prie bokalo alaus.

Autorius: Rimantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų