Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 20 vienetų kiaulės šoninės (parūkyta, plonai pjaustytos riekės)
- šiek tiek druskos
- 200 gramų sparaginių pupelių (geltonosios)
- 200 gramų sparaginių pupelių (žaliosios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šparagines pupeles nuplaukite, nupjaukite kotelius ir sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį. Pavirkite 20-25 minutes, nukoškite ir šiek tiek atvėsinkite.
Imkite po 4-5 šparagines pupeles (pamaišykite, kad kiekvienam ritinėlyje būtų žalios ir geltonos spalvos) ir įvyniokite į parūkytą šoninės juostelę.
Ritinėlius galite apkepti ant keptuvės, apskrudinti ant kepsninės (grill’io) ar įdėti į įkaitintą orkaitę kol šoninė gražiai apskrus.
Puikiai tinka kaip šiltas užkandis arba patiekite prie mėsos ar vištienos kepsnio.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 20 vienetų kiaulės šoninės (parūkyta, plonai pjaustytos riekės)
- šiek tiek druskos
- 200 gramų sparaginių pupelių (geltonosios)
- 200 gramų sparaginių pupelių (žaliosios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šparagines pupeles nuplaukite, nupjaukite kotelius ir sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį. Pavirkite 20-25 minutes, nukoškite ir šiek tiek atvėsinkite.
Imkite po 4-5 šparagines pupeles (pamaišykite, kad kiekvienam ritinėlyje būtų žalios ir geltonos spalvos) ir įvyniokite į parūkytą šoninės juostelę.
Ritinėlius galite apkepti ant keptuvės, apskrudinti ant kepsninės (grill’io) ar įdėti į įkaitintą orkaitę kol šoninė gražiai apskrus.
Puikiai tinka kaip šiltas užkandis arba patiekite prie mėsos ar vištienos kepsnio.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą