REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- šiek tiek acto (balzaminis)
- 1 litras vandens (virintas)
- šiek tiek druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- 10 vienetų šparagų
- 5 vienetai kumpio (riekės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 2 porcijoms:
Tešla blynams:
Miltų
Kiaušinis
Pienas/vanduo
Vegeta
Druska
Smulkinti svogūnų laiškai
Švieži šampinjonai
Pomidorai
Aš paskaičiuoju maždaug dviems šparagams vieną blyną. Tešlą darau kaip ir įprasta blyninę, tik vietoj cukraus dedu vegetą ir druską. Smulkiai supjaustau pomidorus, plonom riekelėm šampinjonus ir susmulkinu svogūnų laiškus, krapus. Sudedu viską į tešlą. Gaunasi tikrai labai skanūs blynai :)
Šparagus gerai nuskusti, kol neblizgės (kitaip bus kartūs), nupjauti apatinę koto dalį, apie 1cm.
Rasalas: Virti pasudytame vandenyje apie 15-20 min. Atsargiai nukošti ir leisti atšalti. Atšalusį virintą vandenį supilti į pailgą formą, įpilti balzamiko šviesaus ar tarmsaus acto (pagal skonį) arba paprasčiausio šviesių arba tamsių vynuogių acto. Įpilti aliejaus, iberti druskos, sudėti svogūniukus. Rasalas turėtų būti lengvai rugštelnas. Sudėti atvėsusius šparagus ir palikti valandai, kad "pasivoliotų".
O paskui viskas labai paprasta: dėti į blyną kumpelį, ant viršaus šparagus ir susukti.
Skanaus!!!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- šiek tiek acto (balzaminis)
- 1 litras vandens (virintas)
- šiek tiek druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- 10 vienetų šparagų
- 5 vienetai kumpio (riekės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 2 porcijoms:
Tešla blynams:
Miltų
Kiaušinis
Pienas/vanduo
Vegeta
Druska
Smulkinti svogūnų laiškai
Švieži šampinjonai
Pomidorai
Aš paskaičiuoju maždaug dviems šparagams vieną blyną. Tešlą darau kaip ir įprasta blyninę, tik vietoj cukraus dedu vegetą ir druską. Smulkiai supjaustau pomidorus, plonom riekelėm šampinjonus ir susmulkinu svogūnų laiškus, krapus. Sudedu viską į tešlą. Gaunasi tikrai labai skanūs blynai :)
Šparagus gerai nuskusti, kol neblizgės (kitaip bus kartūs), nupjauti apatinę koto dalį, apie 1cm.
Rasalas: Virti pasudytame vandenyje apie 15-20 min. Atsargiai nukošti ir leisti atšalti. Atšalusį virintą vandenį supilti į pailgą formą, įpilti balzamiko šviesaus ar tarmsaus acto (pagal skonį) arba paprasčiausio šviesių arba tamsių vynuogių acto. Įpilti aliejaus, iberti druskos, sudėti svogūniukus. Rasalas turėtų būti lengvai rugštelnas. Sudėti atvėsusius šparagus ir palikti valandai, kad "pasivoliotų".
O paskui viskas labai paprasta: dėti į blyną kumpelį, ant viršaus šparagus ir susukti.
Skanaus!!!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą