Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai cinamono (lazdelės)
- 1 vienetas citrinų
- 75 mililitrai cukraus
- 6 vienetai gvazdikėlių
- 0.5 stiklinės spanguolių (džiovintos)
- 250 mililitrų vandens (verdantis)
- 2 vienetai arbatos (juodoji/raudonoji, maišeliai)
- 1.5 litro sulčių (spanguolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite spanguolių sultis, vandenį, sudėkite arbatos maišelius, spanguoles, cukrų, citrinos griežinėlius, gvazdikėlius ir cinamono lazdeles. Uždenkite ir virkite virš mažos nuo 3 iki 5 valandų.
Samčiu supilstykite į taures ir papuoškite su citrinų griežinėliais ir cinamono lazdelėmis.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai cinamono (lazdelės)
- 1 vienetas citrinų
- 75 mililitrai cukraus
- 6 vienetai gvazdikėlių
- 0.5 stiklinės spanguolių (džiovintos)
- 250 mililitrų vandens (verdantis)
- 2 vienetai arbatos (juodoji/raudonoji, maišeliai)
- 1.5 litro sulčių (spanguolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite spanguolių sultis, vandenį, sudėkite arbatos maišelius, spanguoles, cukrų, citrinos griežinėlius, gvazdikėlius ir cinamono lazdeles. Uždenkite ir virkite virš mažos nuo 3 iki 5 valandų.
Samčiu supilstykite į taures ir papuoškite su citrinų griežinėliais ir cinamono lazdelėmis.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą