Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas apelsinų (žievelė, tarkuota)
- 1 stiklinė cukraus
- 1/4 stiklinės margarino
- 0.5 stiklinės pekanų riešutų (kapoti)
- 1 stiklinė spanguolių (šviežios/šaldytos, kapotos)
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 ir 1/5 stiklinės apelsinų sulčių (šviežios)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 0.5 valgomojo šaukšto kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Sudėti sviestą ir maišyti su tešlos maišytuvu arba minkyti rankomis, kol mišinys primena šlapią smėlį.
Atskirame dubenyje suplakite kiaušinius, apelsinų sultis ir tarkuotą apelsino žievelę.
Sumaišykite viską su miltų mišiniu ir gerai išmaišykite.
Supilkite spanguoles ir riešutus.
Sudėkite tešlą į riebalais pateptą skardą ir kepkite apie 1 val. 170 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas apelsinų (žievelė, tarkuota)
- 1 stiklinė cukraus
- 1/4 stiklinės margarino
- 0.5 stiklinės pekanų riešutų (kapoti)
- 1 stiklinė spanguolių (šviežios/šaldytos, kapotos)
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 ir 1/5 stiklinės apelsinų sulčių (šviežios)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 0.5 valgomojo šaukšto kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Sudėti sviestą ir maišyti su tešlos maišytuvu arba minkyti rankomis, kol mišinys primena šlapią smėlį.
Atskirame dubenyje suplakite kiaušinius, apelsinų sultis ir tarkuotą apelsino žievelę.
Sumaišykite viską su miltų mišiniu ir gerai išmaišykite.
Supilkite spanguoles ir riešutus.
Sudėkite tešlą į riebalais pateptą skardą ir kepkite apie 1 val. 170 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą