REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (kapotos)
  • 1 sauja porų (plonai pjaustyti)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 100 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 200 gramų spagečių
  • 70 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 vienetas geldelių (ryšulėliais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Spagečius dėti virti į verdantį vandenį su trupučiu alyvuogių aliejaus. Keptuvėje pakaitinti dar truputį alyvuogių aliejaus, sudėti kapotą česnaką ir sviestą. Sudėti gerai nuplautas ir atrūšiuotas geldeles, suberti petražoles, porus, druską, pipirus, užpilti vynu ir uždengus palikti virti porai minučių. Kai geldelės visiškai atsidaro ir išsitroškina, pilame ant jų grietinėlę ir gerai išmaišome. Į lėkštę dedame išvirusius makaronus, o ant jų – geldeles. Prie patiekalo puikiai tiks taurė balto sauso vyno. Skanaus!

    PASTABA! Rūšiuodami geldeles išmeskite tas, kurios yra atsidariusios ir neužsiveria į jas pabeldus kietu daiktu.

    Išmokite šį ir kitus patiekalus gaminti Čiop Čiop kulinarijos mokymuose!
    Apie Čiop Čiop virtuvės mokymus skaitykite čia: http://www.ciopciop.lt/kursai

    Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482

Autorius: Čiop Čiop kursai

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (kapotos)
  • 1 sauja porų (plonai pjaustyti)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 100 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 200 gramų spagečių
  • 70 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 vienetas geldelių (ryšulėliais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Spagečius dėti virti į verdantį vandenį su trupučiu alyvuogių aliejaus. Keptuvėje pakaitinti dar truputį alyvuogių aliejaus, sudėti kapotą česnaką ir sviestą. Sudėti gerai nuplautas ir atrūšiuotas geldeles, suberti petražoles, porus, druską, pipirus, užpilti vynu ir uždengus palikti virti porai minučių. Kai geldelės visiškai atsidaro ir išsitroškina, pilame ant jų grietinėlę ir gerai išmaišome. Į lėkštę dedame išvirusius makaronus, o ant jų – geldeles. Prie patiekalo puikiai tiks taurė balto sauso vyno. Skanaus!

    PASTABA! Rūšiuodami geldeles išmeskite tas, kurios yra atsidariusios ir neužsiveria į jas pabeldus kietu daiktu.

    Išmokite šį ir kitus patiekalus gaminti Čiop Čiop kulinarijos mokymuose!
    Apie Čiop Čiop virtuvės mokymus skaitykite čia: http://www.ciopciop.lt/kursai

    Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482

Autorius: Čiop Čiop kursai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų