REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 riekės batono
  • šiek tiek sviesto
  • 1 galva svogūnų (smulkiai pjaustyti)
  • 4 riekės kiaulės šoninės
  • 4 riekės kiaulės prandinės
  • 100 gramų sūris (tarkuotas, Cheddar)
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • 4 vienetai agurkų (raudinti, vidutinio dydžio)
  • 2 vienetai pomidorų pastos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 riekės batono
  • šiek tiek sviesto
  • 1 galva svogūnų (smulkiai pjaustyti)
  • 4 riekės kiaulės šoninės
  • 4 riekės kiaulės prandinės
  • 100 gramų sūris (tarkuotas, Cheddar)
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • 4 vienetai agurkų (raudinti, vidutinio dydžio)
  • 2 vienetai pomidorų pastos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti batoną (apie 3 cm storio). Pertepti sviestu ir užberti svogūno.
  2. Supjaustyti kiaulienos sprandinę 1.5 cm storio griežinėliais. Taip pat supjaustyti šoninę (0.5 cm). Mėsą išvirti (apie 20 min.). Išvirus, nupjauti riebalus (nebūtina) ir supjaustyti kvadratėliais.
  3. Mėsą uždėti ant paruoštų batono riekių. Ant viršaus sudėti supjaustytus agurkus ir pomidorus.
  4. Užpilti šiek tiek pomidorų pasažo, užbarstyti sūrio ir kepti 10 - 15 min. įkaitintoje iki 200°C temp.

Autorius: Aurelija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų