Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų (apie 200 ml)
- 0.5 stiklinės pieno
- 150 gramų juodojo šokolado
- 2 valgomieji šaukštai sviesto (ištirpintas)
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 350 °F (180 °C).
Ištepkite aliejumi arba sviestu kepimo skardą.
Į didelį dubenį supilkite visus ingredientus ir išplakite su mikseriu.
Kepkite orkaitėje maždaug 30 minučių. Patikrinti ar pyragas iškepė galite su mediniu pagaliuku: jei įsmeigus į pyragą jis bus sausas - pyragas iškepė.
Iškepusį pyragą aptepkite išlydytu šokoladu ir palikite šaltai, kad šokoladas sukietėtų.
Gero apetito:)
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų (apie 200 ml)
- 0.5 stiklinės pieno
- 150 gramų juodojo šokolado
- 2 valgomieji šaukštai sviesto (ištirpintas)
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 350 °F (180 °C).
Ištepkite aliejumi arba sviestu kepimo skardą.
Į didelį dubenį supilkite visus ingredientus ir išplakite su mikseriu.
Kepkite orkaitėje maždaug 30 minučių. Patikrinti ar pyragas iškepė galite su mediniu pagaliuku: jei įsmeigus į pyragą jis bus sausas - pyragas iškepė.
Iškepusį pyragą aptepkite išlydytu šokoladu ir palikite šaltai, kad šokoladas sukietėtų.
Gero apetito:)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą