INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus (rudasis)
- šiek tiek figų (džiovintos)
- 2 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 4 valgomieji šaukštai jogurto (natūralus)
- 100 gramų juodojo šokolado
- 50 mililitrų likerio (Bailey)
- 150 gramų sviesto
- 10 gramų kepimo miltelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpinkite sviestą, šokoladą. Suberkite ir išmaišykite cukrų.
Palikite, kad atvėstų. Tuomet įmaišykite kiaušinius, jogurtą, likerį, miltus, kepimo miltelius ir džiovintas figas.
Tešlą sudėkite į formą, išlyginkite pyrago paviršių.
Kepkite 30 minučių 180° C laipsnių orkaitėje. Po to temperatūrą sumažinkite iki 160° C ir kepkite dar 40 minučių.
Autorius: Margarita
REKLAMA