Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros (papuošimui)
- 150 gramų cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 275 gramai kvietinių miltų
- 150 gramų juodojo šokolado
- 150 gramų sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Karšto vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą.
Minkštą sviestą išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi ar vanile. Tuomet į sviesto masę įplakite kiaušinius.
Įmaišykite šokoladą, kepimo miltelius ir miltus.
Išklokite kepimo skardą pergamentiniu popieriumi ir supilkite tešlą.
Kepkite 25 min. 180 laipsnių orkaitėje. Kepimo laikas priklauso nuo kepimo skardos - kuo skarda aukštesnė, tuo ilgiau kepsite.
Iškepusį pyragą supjaustykite kvadratėliais.
Papuoškite cukraus pudra. Kad būtų gražiau, išsikirpkite iš popieriaus trafaretus ir jais naudodamiesi papuoškite pyragą cukraus pudra.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros (papuošimui)
- 150 gramų cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 275 gramai kvietinių miltų
- 150 gramų juodojo šokolado
- 150 gramų sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Karšto vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą.
Minkštą sviestą išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi ar vanile. Tuomet į sviesto masę įplakite kiaušinius.
Įmaišykite šokoladą, kepimo miltelius ir miltus.
Išklokite kepimo skardą pergamentiniu popieriumi ir supilkite tešlą.
Kepkite 25 min. 180 laipsnių orkaitėje. Kepimo laikas priklauso nuo kepimo skardos - kuo skarda aukštesnė, tuo ilgiau kepsite.
Iškepusį pyragą supjaustykite kvadratėliais.
Papuoškite cukraus pudra. Kad būtų gražiau, išsikirpkite iš popieriaus trafaretus ir jais naudodamiesi papuoškite pyragą cukraus pudra.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą