REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1.5 stiklinės cukraus
- 6 valgomieji šaukštai kakavos
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 2 stiklinės pieno
- 100 gramų juodojo šokolado
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kvietinius miltus, kakavą, cukrų, pieną, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius išmaišome. Gaunasi vientisa tešla.
Supilame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje 180 laipsnių apie 40-45 min.
Kai šiek tiek pravės perpjauname į dvi dalis. Gaunasi du biskvitiniai lakštai. Ištirpiname šokoladą ir pertepame pyragą. Likusią šokolado dalį užtepame ant pyrago viršaus. Apibarstome papuošimais. Palaukiame, kol sukietės ir atvės.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1.5 stiklinės cukraus
- 6 valgomieji šaukštai kakavos
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 2 stiklinės pieno
- 100 gramų juodojo šokolado
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kvietinius miltus, kakavą, cukrų, pieną, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius išmaišome. Gaunasi vientisa tešla.
Supilame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje 180 laipsnių apie 40-45 min.
Kai šiek tiek pravės perpjauname į dvi dalis. Gaunasi du biskvitiniai lakštai. Ištirpiname šokoladą ir pertepame pyragą. Likusią šokolado dalį užtepame ant pyrago viršaus. Apibarstome papuošimais. Palaukiame, kol sukietės ir atvės.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą