Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 175 gramai cukraus (rudasis)
- 1 valgomasis šaukštas kakavos
- 2 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 90 gramų juodojo šokolado (ištirpintas)
- 150 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gerai ištriname sviestą su cukrumi ir įmaišome šviežiai išspaustas apelsino sultis, sutarkuotą apelsino žievelę ir apelsino minkštimą be odelių.
Tuomet įmaišome kiaušinius bei ataušintą ištirpintą šokoladą.
Galiausiai suberiame su kakava ir kepimo milteliais sumaišytus miltus ir viską gerai išmaišome.
Tešlą supilame į sviestu pateptą kepimo formą ir kepame apie 50-60 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Patiekiame atvėsusį.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 175 gramai cukraus (rudasis)
- 1 valgomasis šaukštas kakavos
- 2 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 90 gramų juodojo šokolado (ištirpintas)
- 150 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gerai ištriname sviestą su cukrumi ir įmaišome šviežiai išspaustas apelsino sultis, sutarkuotą apelsino žievelę ir apelsino minkštimą be odelių.
Tuomet įmaišome kiaušinius bei ataušintą ištirpintą šokoladą.
Galiausiai suberiame su kakava ir kepimo milteliais sumaišytus miltus ir viską gerai išmaišome.
Tešlą supilame į sviestu pateptą kepimo formą ir kepame apie 50-60 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Patiekiame atvėsusį.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą