Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- šiek tiek graikinių riešutų (skaldyti)
- 3/4 stiklinės margarino
- 1 arbatinis šaukštelis sojos
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek juodojo šokolado (drožlės)
- 350 gramų pieniško šokolado
- 3/4 arbatinio šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudėti į dubenį gabaliukais sulaužytą šokoladą ir ištirpinti mikrobangų krosnelėje.
Margariną išsukti su cukrumi, įmušti kiaušinius ir įmaišyti ištirpintą šokoladą.
Palaipsniui įmaišyti su druska ir soda sumaišytus miltus.
Galiausiai į tešlą įmaišyti juodojo šokolado drožles bei skaldytus graikinius riešutus.
Iš tešlos suformuoti apvalius sausainiukus ir kepti apie 6-8 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- šiek tiek graikinių riešutų (skaldyti)
- 3/4 stiklinės margarino
- 1 arbatinis šaukštelis sojos
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek juodojo šokolado (drožlės)
- 350 gramų pieniško šokolado
- 3/4 arbatinio šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudėti į dubenį gabaliukais sulaužytą šokoladą ir ištirpinti mikrobangų krosnelėje.
Margariną išsukti su cukrumi, įmušti kiaušinius ir įmaišyti ištirpintą šokoladą.
Palaipsniui įmaišyti su druska ir soda sumaišytus miltus.
Galiausiai į tešlą įmaišyti juodojo šokolado drožles bei skaldytus graikinius riešutus.
Iš tešlos suformuoti apvalius sausainiukus ir kepti apie 6-8 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą