REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų cukraus
  • 250 gramų graikinių riešutų
  • 300 gramų pieno (milteliai)
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 250 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukrų užpilame vandeniu ir kaitiname ant silpnos ugnies 10 minučių.

    Tada dedame sviestą ir sutarkuotą šokoladą. Dar kaitiname 10 minučių pastoviai maišydami.

    Nuimame nuo ugnies ir atsargiai įmaišome persijotus pieno miltelius. Į gautą masę suberiame tarkuotus riešutus (arba džiovintus vaisius), išmaišome. Supilame į indą ištiestą kepimo popieriumi. Dedame į šaldytuvą sustengti.

    Sustengusį supjaustome kvadratėliais.

Autorius: Rebeka

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų cukraus
  • 250 gramų graikinių riešutų
  • 300 gramų pieno (milteliai)
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 250 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukrų užpilame vandeniu ir kaitiname ant silpnos ugnies 10 minučių.

    Tada dedame sviestą ir sutarkuotą šokoladą. Dar kaitiname 10 minučių pastoviai maišydami.

    Nuimame nuo ugnies ir atsargiai įmaišome persijotus pieno miltelius. Į gautą masę suberiame tarkuotus riešutus (arba džiovintus vaisius), išmaišome. Supilame į indą ištiestą kepimo popieriumi. Dedame į šaldytuvą sustengti.

    Sustengusį supjaustome kvadratėliais.

Autorius: Rebeka

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų