REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • 360 gramų juodojo šokolado
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 6 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek pabarstukų
  • 3.5 stiklinės zefyrų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudėti į puodą cukrų, druską, sviestą, grietinėlę ir zefyrus.
    Virti apie 5 min. virš vidutinės ugnies, kol zefyrai ir sviestas pradeda tirpti.
    Kai zefyrai ištirpsta, pavirti mišinį dar apie 5 min., kol jis pradės ruduoti ir kunkuliuoti.
    Nukelti nuo ugnies ir sudėti šokoladą bei vanilę.
    Maišyti, kol šokoladas ištirpsta ir supilti į sviestiniu popieriumi išklotą formą.
    Apibarstyti pabarstukais ir palikti bent 3 val. kambario temperatūroje, kad masė sustingtų.
    Patiekti supjausčius gabaliukais.
    Skanaus.

Autorius: Ugnė

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • 360 gramų juodojo šokolado
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 6 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek pabarstukų
  • 3.5 stiklinės zefyrų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudėti į puodą cukrų, druską, sviestą, grietinėlę ir zefyrus.
    Virti apie 5 min. virš vidutinės ugnies, kol zefyrai ir sviestas pradeda tirpti.
    Kai zefyrai ištirpsta, pavirti mišinį dar apie 5 min., kol jis pradės ruduoti ir kunkuliuoti.
    Nukelti nuo ugnies ir sudėti šokoladą bei vanilę.
    Maišyti, kol šokoladas ištirpsta ir supilti į sviestiniu popieriumi išklotą formą.
    Apibarstyti pabarstukais ir palikti bent 3 val. kambario temperatūroje, kad masė sustingtų.
    Patiekti supjausčius gabaliukais.
    Skanaus.

Autorius: Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų