REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas vištiena ((kepenėlės))
  • 150 gramų lašinių
  • 3 vienetai morkų ( (virtos))
  • 100 gramų sviesto
  • 4 vienetai kiaušinių ( (virti))
  • 1 vienetas svogūnų (dideli)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių ((vištienai))
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas vištiena ((kepenėlės))
  • 150 gramų lašinių
  • 3 vienetai morkų ( (virtos))
  • 100 gramų sviesto
  • 4 vienetai kiaušinių ( (virti))
  • 1 vienetas svogūnų (dideli)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių ((vištienai))
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištų kepenėles nuvalyti,numirkyti ir išvirti su prieskoniais ir druska.Ataušinti.
  2. Lašinukus ir morkas išvirti atskirai,nuovirą nuo lašinukų palikti.Svogūnus smulkinti ir apkepti svieste.
  3. Morkas,lašinukus,kepenėles, 2 kiaušinius,sviestą sumalti,(kas mėgsta galima dėti virtų grybų),dėti kepintus svogūnus,prieskonius,pilti nuoviro lašinukų ir gerai išminkyti.
  4. Indelį,į kurį dėsime paštetą patepti trupučiu aliejaus,likusius 2 kiaušinius pjauti pusiau ir talpinti į indelius pjūviu į apčią.Toliau dėti paštetą,paspausti ir padėti šaltai.Sustingus paštetą išimti iš indelio ir patiekti su majonezu ar kitu mėgstamu priedu.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų