REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 100 gramų špinatų (šaldyti arba švieži)
  • 2 valgomieji šaukštai pieno
  • 100 gramų feta sūrio
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • 350 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pakepinti keptuvėje su sviestu smulkiai supjaustytą česnaką.
    Švarius špinatų lapus nuplauti, susmulkinti, sudėti į keptuvę su česnakais ir patroškinti keletą min.
    Galiausiai sudėti feta sūrį, supilti pieną ir pakaitinti, kol sūris pilnai ištirpsta.
    Sluoksniuotą tešlą plonai iškočioti ir supjaustyti kvadratėliais.
    Ant kiekvieno tešlos kvadratėlio dėti po kupiną šaukštelį įdaro, perlenkti ir užspausti tešlos kraštus.
    Paruoštas bandeles sudėti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepti apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Patiekti pravėsusius.
    Skanaus!

Autorius: Ligita

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 100 gramų špinatų (šaldyti arba švieži)
  • 2 valgomieji šaukštai pieno
  • 100 gramų feta sūrio
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • 350 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pakepinti keptuvėje su sviestu smulkiai supjaustytą česnaką.
    Švarius špinatų lapus nuplauti, susmulkinti, sudėti į keptuvę su česnakais ir patroškinti keletą min.
    Galiausiai sudėti feta sūrį, supilti pieną ir pakaitinti, kol sūris pilnai ištirpsta.
    Sluoksniuotą tešlą plonai iškočioti ir supjaustyti kvadratėliais.
    Ant kiekvieno tešlos kvadratėlio dėti po kupiną šaukštelį įdaro, perlenkti ir užspausti tešlos kraštus.
    Paruoštas bandeles sudėti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepti apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Patiekti pravėsusius.
    Skanaus!

Autorius: Ligita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų