Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 600 gramų skumbrių
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplautą ir išvalytą skumbrę įdėti į plokščią indą.
Žuvį pasūdyti, suberti po 4 žirnelius pipirų, indą uždengti lėkšte ir ant lėkštės uždėti svorį. Palikti kambario temperatūroje 2 paras. Tada žuvį apversti ir vėl palikti 2 parom.
Po 4 dienų supjaustyti skumbrę gabalais, ant viršaus uždėti svogūnų žiedų, aplieti aliejumi. Laikyti šaldytuve.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 600 gramų skumbrių
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplautą ir išvalytą skumbrę įdėti į plokščią indą.
Žuvį pasūdyti, suberti po 4 žirnelius pipirų, indą uždengti lėkšte ir ant lėkštės uždėti svorį. Palikti kambario temperatūroje 2 paras. Tada žuvį apversti ir vėl palikti 2 parom.
Po 4 dienų supjaustyti skumbrę gabalais, ant viršaus uždėti svogūnų žiedų, aplieti aliejumi. Laikyti šaldytuve.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą