Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aguonų
- 1.5 stiklinės cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 9 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1.5 stiklinės vandens
- 0.5 litro aliejaus (augalinis)
- 1 vienetas karamelizuoto kondensuoto pieno (skardinės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į dubenį įmušame kiaušinius, suberiame miltus ir gerai išminkome tešlą.
Išminkytą tešlą plonai iškočiojame ant miltuoto paviršiaus.
Gautus tešlos lapus supjaustome trikampiais ir verdame aliejuje (0,5 l), kol paruduos.
Padažui į puoda įpilame vandens, suberiame cukrų, paverdame apie 4 min., tada sudedame Rududu ir taip pat verdame, kol gauta masė truputį sutirštės.
Statome skruzdėlyną: į lėkštę dedame keptus trikampiukus, juos apšlakstome padažiuku ir apibarstome aguonomis, tada vėl dedame trikampiukus, apšlakstome padažiuku it t.t.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aguonų
- 1.5 stiklinės cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 9 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1.5 stiklinės vandens
- 0.5 litro aliejaus (augalinis)
- 1 vienetas karamelizuoto kondensuoto pieno (skardinės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į dubenį įmušame kiaušinius, suberiame miltus ir gerai išminkome tešlą.
Išminkytą tešlą plonai iškočiojame ant miltuoto paviršiaus.
Gautus tešlos lapus supjaustome trikampiais ir verdame aliejuje (0,5 l), kol paruduos.
Padažui į puoda įpilame vandens, suberiame cukrų, paverdame apie 4 min., tada sudedame Rududu ir taip pat verdame, kol gauta masė truputį sutirštės.
Statome skruzdėlyną: į lėkštę dedame keptus trikampiukus, juos apšlakstome padažiuku ir apibarstome aguonomis, tada vėl dedame trikampiukus, apšlakstome padažiuku it t.t.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą