Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 kilogramo bulvių (virtos)
- 2 kilogramai bulvių (žalios)
- 3 valgomieji šaukštai krakmolo
- 3 vienetai varškės (pakeliais)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virtas bulves sumalkite mėsmale. Žalias bulves sutarkuokite ir sudėkite į dubenį su virtomis. Įdėkite krakmolą, išmaišykite. Varškę ištrinkite su trupučiu druskos. Paimkite šiek tiek bulvių masės, padarykite blynelius, į vidų įdėkite įdaro ir, užspaudė kraštus, suformuokite cepeliną. Virkite vandenyje su krakmolu (maždaug 2 v.š. krakmolo išmaišykite puodelyje vandens, po to supilkite į puodą su verdančiu vandeniu) iki 20 min.
INGREDIENTAI:
- 0.5 kilogramo bulvių (virtos)
- 2 kilogramai bulvių (žalios)
- 3 valgomieji šaukštai krakmolo
- 3 vienetai varškės (pakeliais)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virtas bulves sumalkite mėsmale. Žalias bulves sutarkuokite ir sudėkite į dubenį su virtomis. Įdėkite krakmolą, išmaišykite. Varškę ištrinkite su trupučiu druskos. Paimkite šiek tiek bulvių masės, padarykite blynelius, į vidų įdėkite įdaro ir, užspaudė kraštus, suformuokite cepeliną. Virkite vandenyje su krakmolu (maždaug 2 v.š. krakmolo išmaišykite puodelyje vandens, po to supilkite į puodą su verdančiu vandeniu) iki 20 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą