Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo bulvių (virtos)
  • 2 kilogramai bulvių (žalios)
  • 3 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 3 vienetai varškės (pakeliais)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virtas bulves sumalkite mėsmale. Žalias bulves sutarkuokite ir sudėkite į dubenį su virtomis. Įdėkite krakmolą, išmaišykite. Varškę ištrinkite su trupučiu druskos. Paimkite šiek tiek bulvių masės, padarykite blynelius, į vidų įdėkite įdaro ir, užspaudė kraštus, suformuokite cepeliną. Virkite vandenyje su krakmolu (maždaug 2 v.š. krakmolo išmaišykite puodelyje vandens, po to supilkite į puodą su verdančiu vandeniu) iki 20 min.

Autorius: Virėja

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo bulvių (virtos)
  • 2 kilogramai bulvių (žalios)
  • 3 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 3 vienetai varškės (pakeliais)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virtas bulves sumalkite mėsmale. Žalias bulves sutarkuokite ir sudėkite į dubenį su virtomis. Įdėkite krakmolą, išmaišykite. Varškę ištrinkite su trupučiu druskos. Paimkite šiek tiek bulvių masės, padarykite blynelius, į vidų įdėkite įdaro ir, užspaudė kraštus, suformuokite cepeliną. Virkite vandenyje su krakmolu (maždaug 2 v.š. krakmolo išmaišykite puodelyje vandens, po to supilkite į puodą su verdančiu vandeniu) iki 20 min.

Autorius: Virėja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų