REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai silkių
  • 1 vienetas svogūnų (didelis)
  • šiek tiek svogūnų laiškų (ar laiškinio česnako laiškai)
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai silkių
  • 1 vienetas svogūnų (didelis)
  • šiek tiek svogūnų laiškų (ar laiškinio česnako laiškai)
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš silkės ar jos file pasiruošti norimo storio ir dydžio gabaliukus.
  2. Svogūną pjaustyti šiaudeliais ar juostelėmis.Laiškinį česnaką ar svogūno laiškus pjaustyti ilgesnėmis,apie 8 cm juostelėmis.
  3. Į silkės gabaliuką dėti svogūno pjaustyto šiaudeliu,svogūno ar laiškinio česnako keletą laiškų ir atsargiai susukti,persmeigti mediniu pagaliuku.
  4. Į lėkštę pilti truputį aliejaus,statyti silkės suktinukus,galima dar pašlakstyti aliejumi,puošti petražole,salotos lapais,citrina.Jei silkės filė plonesnė,galima įvynioti smulkią juostelę marinuoto agurkėlio.Valgyti su duona ar karšta bulvyte.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų