• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių (2-3)
  • 1 vienetas morkų
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 1 stiklinė pieno
  • 100 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 70 gramų miežinių kruopų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Labai skanus ir sveikas patiekalas.
    2 porcijos

    prieskoniai:
    jūros druska
    karis
    juodi pipirai
    malti lauro lapai
    petražolės

    2 stiklines vandens ir stiklinę pieno užvirinti (galima pieno dalį ir didesnę, tik labiau svyla ir bėga). Suberti kruopas ir sutarkuotas bulves. Puseje sviesto pakepinti supjaustytus svogūnus ir sutarkuotą morką. Apkepus morkoms ir svogūnams, juos, likusį sviestą ir prieskonius suberti į verdančią košę ir dar apie 10 min pavirti. Jei trūksta skysčio, papildomai įpilti pieno. Išvirusią košę dar palikti kelias minutes pabrinkti. Skanaus.

Autorius: EglėEglutė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių (2-3)
  • 1 vienetas morkų
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 1 stiklinė pieno
  • 100 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 70 gramų miežinių kruopų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Labai skanus ir sveikas patiekalas.
    2 porcijos

    prieskoniai:
    jūros druska
    karis
    juodi pipirai
    malti lauro lapai
    petražolės

    2 stiklines vandens ir stiklinę pieno užvirinti (galima pieno dalį ir didesnę, tik labiau svyla ir bėga). Suberti kruopas ir sutarkuotas bulves. Puseje sviesto pakepinti supjaustytus svogūnus ir sutarkuotą morką. Apkepus morkoms ir svogūnams, juos, likusį sviestą ir prieskonius suberti į verdančią košę ir dar apie 10 min pavirti. Jei trūksta skysčio, papildomai įpilti pieno. Išvirusią košę dar palikti kelias minutes pabrinkti. Skanaus.

Autorius: EglėEglutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų