REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai silkių (filė)
- 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- šiek tiek makaronų (ryžių, 1 pakelis)
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 500 mililitrų grybų (marinuoti)
- šiek tiek padažo (Pesto su pomidorais ir bazilikais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus, silkę, svogūną, česnakus sumalame su mėsmale. Sumaišome su kiaulienos faršu, įdedame 2 šaukštus džiūvėsėlių, pipirus. Viską gerai išminkome. Įkaitiname keptuvę su aliejumi. Iš gautos masės formuojame kotletukus ir apvoliojame džiūvėsiuose. Ir dedame į keptuvę. Kepame kol apskrunda. Tuomet išverdame ryžių makaronus pasūdytame vandenyje.
Padarome padažą: 50 ml. makaronų nuoviro ir 50 ml. vandens sumaišykite su pakeliu "Pesto" prieskonių ir 3 valgomais šaukštais aliejaus, trumpam užvirinkite. Gautą padažą sumaišykite su makaronais ir patiekite prie kotletukų.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai silkių (filė)
- 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- šiek tiek makaronų (ryžių, 1 pakelis)
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 500 mililitrų grybų (marinuoti)
- šiek tiek padažo (Pesto su pomidorais ir bazilikais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus, silkę, svogūną, česnakus sumalame su mėsmale. Sumaišome su kiaulienos faršu, įdedame 2 šaukštus džiūvėsėlių, pipirus. Viską gerai išminkome. Įkaitiname keptuvę su aliejumi. Iš gautos masės formuojame kotletukus ir apvoliojame džiūvėsiuose. Ir dedame į keptuvę. Kepame kol apskrunda. Tuomet išverdame ryžių makaronus pasūdytame vandenyje.
Padarome padažą: 50 ml. makaronų nuoviro ir 50 ml. vandens sumaišykite su pakeliu "Pesto" prieskonių ir 3 valgomais šaukštais aliejaus, trumpam užvirinkite. Gautą padažą sumaišykite su makaronais ir patiekite prie kotletukų.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą