Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų (lukštebtos)
- 2 vienetai svogūnų
- 1 vienetas silkių
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkę supjaustome ir dedame į silkinę.
Saulėgrąžas labai trumpai pakepiname su trupučiu aliejaus (žiūrime kad nesudegtų, nes tai įvyksta labai greitai).
Kitoje keptuvėje pakepiname svogūnus, tada į pakepintus svogūnus sudedame saulėgrąžas, išmaišome ir įdarą dedame ant silkės.
P.S. Geriau nepatingėti nusivalyti ir naudoti tik tikrą silkę, t.y. su galvom, o ne tą, kuri būna jau paruošta ir nežinia kame išmirkyta.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų (lukštebtos)
- 2 vienetai svogūnų
- 1 vienetas silkių
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkę supjaustome ir dedame į silkinę.
Saulėgrąžas labai trumpai pakepiname su trupučiu aliejaus (žiūrime kad nesudegtų, nes tai įvyksta labai greitai).
Kitoje keptuvėje pakepiname svogūnus, tada į pakepintus svogūnus sudedame saulėgrąžas, išmaišome ir įdarą dedame ant silkės.
P.S. Geriau nepatingėti nusivalyti ir naudoti tik tikrą silkę, t.y. su galvom, o ne tą, kuri būna jau paruošta ir nežinia kame išmirkyta.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą