Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek porų
- 200 gramų silkių (sūdyta, filė)
- 100 gramų pieno
- 5 vienetai pievagrybių (dideli)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkei nulupame odelę.
Filė trumpai pamirkome piene, po to gerai nusausiname ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
Sudedame tvarkingai į lėkštę, o ant silkės uždedame grietinės sluoksnį.
Svieste gerai apkepiname smulkiai supjaustytą porą.
Sudedame smulkiai supjaustytus pievagrybius, pagardiname druska ir kepame apie 1-2 minutes. Svarbu, kad grybai neperkeptų.
Šią masę šiek tiek atvėsiname ir uždedame ant jau grietine padengtos silkės.
Labai tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek porų
- 200 gramų silkių (sūdyta, filė)
- 100 gramų pieno
- 5 vienetai pievagrybių (dideli)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkei nulupame odelę.
Filė trumpai pamirkome piene, po to gerai nusausiname ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
Sudedame tvarkingai į lėkštę, o ant silkės uždedame grietinės sluoksnį.
Svieste gerai apkepiname smulkiai supjaustytą porą.
Sudedame smulkiai supjaustytus pievagrybius, pagardiname druska ir kepame apie 1-2 minutes. Svarbu, kad grybai neperkeptų.
Šią masę šiek tiek atvėsiname ir uždedame ant jau grietine padengtos silkės.
Labai tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą