REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai silkių (“Zigmo”, filė)
  • 1 galva svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai sėklų (moliūgų)
  • 2 vienetai obuolių (nedideli, rūgštūs )
  • Kepimui:
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai silkių (“Zigmo”, filė)
  • 1 galva svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai sėklų (moliūgų)
  • 2 vienetai obuolių (nedideli, rūgštūs )
  • Kepimui:
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkę supjaustyti juostelėmis, sudėti į silkinę.
  2. Svogūną nulupti, supjaustyti pusžiedžiais ir apkepti aliejuje.
  3. Obuolius supjaustyti plonomis skiltelėmis, apkepti aliejuje.
  4. Moliūgų sėklas pakepinti sausoje keptuvėje.
  5. Ant silkės dėti atvėsintus svogūnus, obuolius, užberti cinamono, apibarstyti moliūgų sėklomis.
  6. Skanaus!

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų