REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo (bulvių)
  • 120 gramų sausainių
  • 350 gramų braškių (šaldytos/šviežios)
  • 350 gramų sūris (grietinėlės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius sudėkite į maišelį ir sugrūskite.
    Grietinėlės sūrį sumaišykite su cukraus pudra (cukraus pudros dėkite pagal tai, kokio saldumo deserto norite).
    Braškes sutrinkite su blenderiu ir sudėkite į puodą.
    Puodą su braškėmis užkaiskite, sudėkite cukrų bei bulvių krakmolą ir, nuolat maišant, kaitinkite virš mažos ugnies, kol masė sutirštės.
    Braškių masei sutirštėjus, nukelkite ją nuo ugnies ir palikite atvėsti.
    Paeiliui, sluoksniais dėkite į taures grūstus sausainius, grietinėlės sūrį bei braškių masę.
    Viską atšaldykite ir patiekite.
    Galite papuošti sausainiais ir braškių puselėmis.
    Skanaus!!!

Autorius: Julija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo (bulvių)
  • 120 gramų sausainių
  • 350 gramų braškių (šaldytos/šviežios)
  • 350 gramų sūris (grietinėlės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius sudėkite į maišelį ir sugrūskite.
    Grietinėlės sūrį sumaišykite su cukraus pudra (cukraus pudros dėkite pagal tai, kokio saldumo deserto norite).
    Braškes sutrinkite su blenderiu ir sudėkite į puodą.
    Puodą su braškėmis užkaiskite, sudėkite cukrų bei bulvių krakmolą ir, nuolat maišant, kaitinkite virš mažos ugnies, kol masė sutirštės.
    Braškių masei sutirštėjus, nukelkite ją nuo ugnies ir palikite atvėsti.
    Paeiliui, sluoksniais dėkite į taures grūstus sausainius, grietinėlės sūrį bei braškių masę.
    Viską atšaldykite ir patiekite.
    Galite papuošti sausainiais ir braškių puselėmis.
    Skanaus!!!

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų