REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 6 vienetai kiaušinių (tryniai, tešlai)
  • 300 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 6 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 50 gramų sviesto
  • 200 gramų sviesto (tešlai)
  • 6 valgomieji šaukštai grietinės (tešlai)
  • šiek tiek vaflių (apvoliojimui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 6 vienetai kiaušinių (tryniai, tešlai)
  • 300 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 6 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 50 gramų sviesto
  • 200 gramų sviesto (tešlai)
  • 6 valgomieji šaukštai grietinės (tešlai)
  • šiek tiek vaflių (apvoliojimui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudėti sviestą, grietinę, kiaušinių trynius, gerai išmaišyti, įpilti miltų, kad tešlą būtų galima kočioti. Iškočioti tešlą ir supjaustyti kvadratais ar kita norima forma. Kepti 180° C laipsnių orkaitėje 25-30 minučių. Kol kepa, pasigaminame glaistą: cukrų, grietinėlę, sviestą sudedame į dubenį ir pakaitiname, įdėti 2 šaukštus kakavos. Iškepusius sausainius vilgyti į glaistą ir apvolioti tarkuotuose vafliuose.

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų