INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 6 vienetai kiaušinių (tryniai, tešlai)
- 300 gramų kvietinių miltų (tešlai)
- 6 valgomieji šaukštai grietinėlės
- 50 gramų sviesto
- 200 gramų sviesto (tešlai)
- 6 valgomieji šaukštai grietinės (tešlai)
- šiek tiek vaflių (apvoliojimui)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudėti sviestą, grietinę, kiaušinių trynius, gerai išmaišyti, įpilti miltų, kad tešlą būtų galima kočioti. Iškočioti tešlą ir supjaustyti kvadratais ar kita norima forma. Kepti 180° C laipsnių orkaitėje 25-30 minučių. Kol kepa, pasigaminame glaistą: cukrų, grietinėlę, sviestą sudedame į dubenį ir pakaitiname, įdėti 2 šaukštus kakavos. Iškepusius sausainius vilgyti į glaistą ir apvolioti tarkuotuose vafliuose.
Autorius: Gintarė
REKLAMA