REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1/4 stiklinės cukraus pudros
  • 0.5 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kavos (tirpi)
  • 1 vienetas kiaušinių (didelis)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
  • 1.5 stiklinės riešutų (smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išsukti sviestą su ruduoju cukrumi, įleisti trynį. Atskirame inde sumaišyti miltus, cukraus pudrą ir kavos miltelius. Supilti pusę mišinio į sviesto plakinį ir gerai išsukti. Supilti antrą pusę ir tešlą išminkyti. Baltymą išplakti šakute. Tešlą iškočioti 12 mm storiu ir supjaustyti nedideliais apie 1,2 cm x 5 cm stačiakampiais, arba imti po nedidelį gabalėlį tešlos ir formuoti pirštelius. Pamirkyti plaktame baltyme ir pavolioti riešutuose. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 1500 C įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

Autorius: http://forelle.blogas.lt/

INGREDIENTAI:

  • 1/4 stiklinės cukraus pudros
  • 0.5 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kavos (tirpi)
  • 1 vienetas kiaušinių (didelis)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
  • 1.5 stiklinės riešutų (smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išsukti sviestą su ruduoju cukrumi, įleisti trynį. Atskirame inde sumaišyti miltus, cukraus pudrą ir kavos miltelius. Supilti pusę mišinio į sviesto plakinį ir gerai išsukti. Supilti antrą pusę ir tešlą išminkyti. Baltymą išplakti šakute. Tešlą iškočioti 12 mm storiu ir supjaustyti nedideliais apie 1,2 cm x 5 cm stačiakampiais, arba imti po nedidelį gabalėlį tešlos ir formuoti pirštelius. Pamirkyti plaktame baltyme ir pavolioti riešutuose. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 1500 C įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

Autorius: http://forelle.blogas.lt/

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų