Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai gvazdikėlių
- 2 vienetai svogūnų
- 800 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- 300 mililitrų burokėlių (marinuotų burokėlių sultys)
- šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną supjaustome, sudedame į molinį puodą, apibarstome prieskoniais, užpilame burokėlių rūgštymu, paslegiame ir marinuojame apie 1 val. Išimame, susmaigstome ant plonų alksnio šakelių ir kepame ant žarijų.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai gvazdikėlių
- 2 vienetai svogūnų
- 800 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- 300 mililitrų burokėlių (marinuotų burokėlių sultys)
- šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną supjaustome, sudedame į molinį puodą, apibarstome prieskoniais, užpilame burokėlių rūgštymu, paslegiame ir marinuojame apie 1 val. Išimame, susmaigstome ant plonų alksnio šakelių ir kepame ant žarijų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą